Októbrové farby s Fusion

Inšpirujte sa s októbrovým farebným príbehom! Farebné príbehy od Fusion Mineral Paint vytvárajú štýlové interiéry s ľahkosťou.

Každý mesiac vytvárame krásnu novú farebnú schému, ktorá predstavuje naše farby a umožňuje vytváranie ohromujúcich interiérových návrhov.

V našom októbrovom farebnom príbehu nájdete nekonečné množstvo inšpirácie!

October-Colour-Story-FB-1-1-1280x672

Októbrový farebný príbeh vytvára obývačku v štýle polovice 20. storočia s luxusným nádychom

Táto luxusná obývačka v štýle polovice 20. storočia s tmavo zelenou semišovou pohovkou a zlatou výzdobou kombinuje nadčasové dizajnové prvky s bohatými akcentmi. Vytvára štýlový a prívetivý priestor.

October-Colour-Story-FB-4-2048x1075

Októbrové farby Fusion 

Manor Green: Nádherná, hlboká zelená inšpirovaná tradičnými domami a krajinami.
Tento sýtofarebný odtieň sebavedomo vychádza z jeho čiernych podtónov. Má v sebe historickú krásu, ktorá bude ľúbená ešte stáročia.

Everett: Stará a ošľahaná olivová zelená s jemnými bronzovými podtónmi. Táto zemitá farba vyvoláva v človeku  pokoj a stabilitu.

Victorian Lace: Romantická v každom ohľade, táto viactónová biela je dokonale vyvážená medzi teplou a chladnou bielou. Tento odtieň je inšpirovaný komplikovanými detailmi svojho menovca.

Algonquin: Hold všetkému prirodzenému a pravdivému. Algonquin je hlboká "taupe", ktorá má neuveriteľnú tendenciu meniť tóny v závislosti od zdroja svetla.

Gold: Naša bledá zlatá metalíza je ako stvorená pre doplnky dekorácií. Pridajte Fusion™ Antiquing Glaze navrch, aby ste vytvorili vintážny zlatý vzhľad.

 zdroj: https://fusionmineralpaint.com/