Jesenné vibrácie s farbou Blue Pine

A  tak sme sa naplno pustili do jesene! Vzduch je sviežejší, stromy sa menia na nádherné oblaky teplých oranžových a červených odtieňov a všade okolo nás je cítiť dyňu! 

Ale jeseň nemusí byť len o teplých a melancholických odtieňoch. Existujú krásne spôsoby ako do jesenných dekorácií zakomponovať chladnejšie odtiene ako sú modrá, zelená a šedá. Odtieň Blue Pine je dokonalá kombinácia modrej, zelenej a šedej. Je úchvatný pre našu jesennú renováciu.

Pre tento projekt je potrebný kus nábytku, ktorý sme už mali a potrebuje  trochu osviežiť. Tento písací stôl v štýle impéria potreboval novú vrstvu farby, ale inak bol v dokonalom stave.

Tu je pohľad na dielo predtým:

1-2-1280x853

Pripravte svoj povrch na Fusion™ Minerálnu Farbu

Príprava je pomerne jednoduchá pre kus, ktorý je v dobrom stave. Naša príprava vždy začína dobrým umytím a najlepší spôsob, ako sa zbaviť akýchkoľvek vrstiev špiny alebo nečistôt, je použitie našej alternatívy prostriedok na čistenie nábytku - Fusion TSP. Je to ekologický a netoxický odmasťovací koncentrát, ktorý robí zázraky pri rozkladaní akýchkoľvek olejových zvyškov. Radi ho zmiešame v spreji s tromi dielmi vody a použijeme na jemné umytie nášho povrchu.

3-2-837x1280

Používanie umývateľných mikrovlákien je tiež skvelý spôsob ako znížiť odpad z čistenia. Jednoducho to po umytí kúsku hoďte do práčky a znova to použite na Váš ďalší projekt.

2-3-818x1280

Povrchové brúsenie predchádzajúceho náteru

Ďalším krokom v našom prípravnom procese je povrchové brúsenie nášho kúsku. Keďže tento stôl mal už predtým nanesený náter farby, je treba zabezpečiť, aby povrch bol dostatočne drsný pre lepšiu priľnavosť. Použitá bola elektrická brúska a brúsne papiere so strednou zrnitosťou na odbrúsenie všetkých nedokonalostí predchádzajúceho náteru. Nemusíte vždy brúsiť až na holé drevo pri premaľovávaní. Značka Fusion Mineral Paint má kvalitnú podkladovú bázu Ultra Grip, ktorou dosiahnete lepšiu priľnavosť farby aj bez dokonalého brúsenia. Stačí povrch jemne prebehnúť brúsnym papierom a naniesť bázu ešte pred nanesením farby.4-2-853x1280

Namaľuj to nádherne

Keď sú všetky prípravné činnosti hotové, je čas prejsť na najlepšiu časť procesu, maľovanie! 

Ako posledný krok nanesieme farbu Fusion Blue Pine

aa

Jesenné vibrácie s chladným modrým borovicovým odtieňom

Modrá nie je prvou farbou, ktorá Vás napadne, keď myslíte na jeseň, ale v kombinácii s temnými, teplými odtieňmi jesene vytvára úchvatný dojem. Modrá borovica má tieto nádherné zelené a šedé podtóny, ktoré menia spôsob, ako táto farba vyzerá, keď do Vášho domu presakuje slnko. Môže vyzerať svetlejšie v skorých ranných hodinách alebo tmavšie, s hlbším odtieňom za súmraku.

bb

 zdroj: https://fusionmineralpaint.com/